Наташа Беквалац во петок во „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

Наташа Беквалац во петок во „DejaVu“

Наташа Беквалац на петочна AfterWork забавa во DejaVu

 

Концертен спектакл во DejaVu Capitol Mall на балканската мега ѕвезда NATAŠA BEKVALAC
AFTERWORK PARTY 21.04.17. Петок, почеток 17:00ч.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.