Мелем за очи и душа-Расадникот “ Супер гарден“ најубавиот во Скопје | Trendseteri
Menu

Мелем за очи и душа-Расадникот “ Супер гарден“ најубавиот во Скопје

“ Супер гарден“ важи за еден од најголемите расадници за цвеќе во Скопје. Сардели, ѓоргини,петунии. воденика, џунџулиња се само дел од цвеќињата кои се произведуваат   токму овде. Огромното пространство на цвеќиња во сите бои , за момент ќе ви го одземе здивот и ќе ви ги отргне мислите од гратската врева. Вредните раце на тимот на „ Супер гарден“ под водство на Игор Кузмановски секоја година произведува цвеќе за скопските дворови и балкони.  Расадникот се наоѓа на патот кон ископините на Скупи,патот накај с.Бардовци. Уживајте…