Лејди Гага со најдобар настап на Супербол? | Trendseteri
Menu

Лејди Гага со најдобар настап на Супербол?

Лејди Гага го запали стадионот во Хјустон

 

Последниве денови се повеќе се коментира настапот на Лејди Гага на полувремето на “Супербол”, отколку самиот резултат на натпреварот. Таа направи вистински спектакл на еден од најголемите спортски случувања на годината во “NRG” стадионот во Хјустон.