Лепа Брена ја откри тајната за младешкиот изглед,користи “ Qyra intensive care collagen“ | Trendseteri
Menu

Лепа Брена  ја откри тајната за младешкиот изглед,користи “ Qyra intensive care collagen“

 

Мегаѕвездата Лепа Брена направи соработка со фирмата „ Хелиос медикал“ од Скопје која работи со врвни препарати во современата медицина.

Главниот менаџер на компанијата Александар Генчов вели дека му е често што толку голема ѕвезда како Брена ги користи токму нивните производи.-  “Употребата на колагенските пептиди како најмодерен пристап во сите области на современата медицина, како ортопедијата, трауматологија, естетска хирургија и дерматологија е се поактуелна тема.Како оргинатор на овие биоактивни колагенски пептиди ( на оваа терапија ), не само во Р. Македонија и во светски рамки е GELITA GMBH која во 2015 година го престави на пазарот во светот –  првиот стимулатор на природниот колаген – Qyra intensive care collagen. Биоактивните колагенски пептиди – Verisolја регенерираат и обновуваат кожата, ја зголемуваат нејзината еластичност и хидратација, ги намалува веќе постоечките брки и спречува создавање на нови, го намалува целулитот, ги зајакнува ноктите и косата“,  вели Генчов.

 

 

Благодарение на Хелиос Медикал од Скопје од 2016 година Qyraе достапна и на пазарот во Р. Македонија. Станува збор за мала, но една од најбрзорастечките компании во Македонија, која успешно се бори со фармацевските гиганти.

Застапник е на три врвни компании LCA Франција, DoppelHerzГерманија и Gelita GMBH Германија.

Како странско преставништво е веќе претпознатлив бренд кој има една цел, здрави и задоволни пациенти кој бараат квалитет и оргинал.

Хелиос Медикал е присутен во многу бројни настани, предавања и донации. Една од последните е концертот на мега популарната Лепа Брена во Скопје. Како еден од генералните спонзори Хелиос Медикал имаше можност да ја запознае Лепа Брена со уникатниот производ Qyraи успеа да остври една одлична соработка за промоција на овие пептиди на пазарот во Србија.