Куку Леле со нов сингл: “Рома Романтика” | Trendseteri
Menu

Куку Леле со нов сингл: “Рома Романтика”

Куку Леле со нов сингл: “Рома Романтика”

 

Дуото Куку Леле ја објавија новата песна под наслов “Рома Романтика”, чиј комплетен автор е единствениот Роберт Саздов. Новиот сингл стигна заедно со видеоспот кој е сниман во старата скопска чаршија а на него се појавуваат и децата од училиштето за танц “Break the Floor”. Дуото најави уште една песна која исто така ќе биде претставена со нов видеозапис, а до тогаш погледнете го видеото и уживајте во новата песна…