„Куку леле“ со бенд од 16 души на бината на „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

„Куку леле“ со бенд од 16 души на бината на „DejaVu“

kuku-lele

 

Македонските легенди „Куку леле“ во петок ќе настапат  на автерфоркот во живо во популарното „Дежаву“. Роберт и Панки најавуваат спектакл со 16 свирачи на сцената кои ќе ги свират најголемите хитови на овој наш познат бенд. Бината во „Дежаву“ веќе се продолжува за да може да го собере бендот. Вакви свирки во живо прават големи светски музички имиња, а „Куку леле“ секогаш се чекор понапред, барем во имиџот и музиката.

kuku-lele-koncert-skopje-11jun16-_-privilege-central-park-1-_-3