„Куку Леле со нов спот +18 | Trendseteri
Menu

„Куку Леле“ снимија спот за + 18 (ФОТО)

kuku-lele

 

Новиот спот на „Куку Леле“ може да биде забранет

 

„Куку Леле“ снимија спот за + 18 (ФОТО) За многу скоро време познатото дуо „Куку Леле“ составено од Панки и Роберт Саздов ќе го објават нивниот најнов видеоспот за песната „Лисици црни имам“. Се работи за доста експлицитно видео во кое се појавува една наша позната манекенка, речиси без парче облека на себе. – Насловот на песната ви кажува се и токму поради тоа се одлучивме да снимиме еден ваков видеоспот. Нам ни се допаѓа, а се надевам ќе ви се допадне и на вас – низ смеа изјави Роберт Саздов. Сигурни сме дека припадниците на посилниот пол со нетрпение ќе го очекуваат овој видеоспот.

 
Куку Леле