Кое е момчето што ја затресе Битола? | Trendseteri
Menu

Кое е момчето што ја затресе Битола?

Со своите 192 см, атлетското тело и заводливиот поглед на урбан мачо тип, манекенот Димче Димчевски од Скопје , мамеше погледи  среде популарниот Широк сокак во  Битола. Градот кој некогаш важеше за лулка на модата во Македонија, со Димче го врати шармот на убаво стокмени момци кои и ден денес дефилираат на  Широк сокак. Поводот беше ребрендирањето на бутикот за фенси гардероба “ Урбан  шоп “ кој направи вистинска модна револиција во градот на конзулите. Димче многу профи ги износе сите парчиња треновска гардероба од овој познат бутик, се со цел да им даде идеја на момчињата како да изгледаат тренди и фенси.

Фотограф- Пеце Настевски

локација Широк сокак,Битола