Кога Марија Нацева се поти во теретана | Trendseteri
Menu

Кога Марија Нацева се поти во теретана

Кога Марија Нацева се поти во теретана

Нашата млада убавица Марија Нацева која веќе некое време престојува и работи во Абу Даби, долго време работи на своето тело, а резултатите можеме да ги видиме и од фотографиите кои што таа секојдневно ги споделува , но и од титулите кои што неретко ги освојува.

Сите оние кои редовно ја пратат на социјалните мрежи, досега имале можност да видат дека таа редовно вежба за да ја одржи совршената телесна форма, а за сите вие кои мислите дека е лесно да се дојде до истата, погледнете ги нејзините видеа во продолжение. Стегнатото газе на Нацева ќе ве испоти!

Dumbbell lying triceps extension is one of the exercise that i made today. I did great job today, hope you finish your training too, if not you still have time to do that now. Motivate yourself and visit our club @letsgogymuae and Get the shape that you want for this summer ? #letsgogym #abudhabi #uea #tricepstraining #trainhard #workout

Posted by Marija Naceva on Donnerstag, 6. April 2017

Train hard or go home ?????? #trainhard #fitnessmotivation #legsday #fitnessgirl #adrenagytrainingclub #abudhabi #uae #fitnesstrainer #personaltrainer #lovethissport #stayfocused

Posted by Marija Naceva on Mittwoch, 26. Oktober 2016

Climbing ?#cardiotraining #adrenagytrainingclub #abudhabi #uae #hardtraining

Posted by Marija Naceva on Donnerstag, 25. August 2016