Карлеуша и Аца Лукас ги срушија сите рекорди на гледаност | Trendseteri
Menu

Карлеуша и Аца Лукас ги срушија сите рекорди на гледаност

Јелена Карлеуша и Аца Лукас неодамна го лансираа хитот “ Банкина“ и на Јутјуб ги срушија сите рекорди на гледаност на Балканот. ЈК лансираше уште една песна со бугарската ѕвезда Азис.Песната се вика “ Оставлјам те“ и ќе биде огромен летен хит.