Згодното момче македонче со две медали на „Street workout“ | Trendseteri
Menu

Згодното момче македонче со две медали на „Street workout“

Мартин со две медали на Интернационалниот натпревар „Street workout“

 

Мартин Наковски се закити со две медали на Интернационалниот натпревар „Street workout“ кој годинава се одржа во Куманово. Мартин се натпреваруваше во категоријата склекови каде го освои третеото место, а првото место го диби во категоријата чучањ до 80 килограми. Оваа спортска дисциплина зема се повеќе замав во светот.