Згодната бугарка Мартина, освежување на годинешниот „Макфест“ | Trendseteri
Menu

Згодната бугарка Мартина, освежување на годинешниот „Макфест“

Згодната бугарка Мартина, освежување на годинешниот „Макфест“

 

Атрактивната бугарска ар-ен-би пејачка Мартина Иванова ќе настапи на годинешниот музички фестивал „Макфест“ во Штип. Таа ќе ја пее песната „Мамо“, со аранжман на Максим Горанов и музика  на Валентин Пензов. Мартина е позната во Бугарија по нејзиниот фантастичен изглед и вокалните способности. Таа за прв пат ќе учестува на фестивалот, а нејзиниот престој во Македонија е под  покровителство на  луксузниот ресторан  „Луксор“ од Скопје.