Запознајте го Адем Ламалари | Trendseteri
Menu

Запознајте го Адем Ламалари

Голема модна надеж на македонската модна сцена

 

Адем Ламалари има само 19 години и е голема модна надеж на македонската модна сцена. Ова русокосо момче е член на модната агенција „Моделс Ин“ и навистина има големи предиспозиции да стане вистински топ модел.