Есенските хризантеми на “ Супер гарден“, веќе достапни за продажба | Trendseteri
Menu

Есенските хризантеми на “ Супер гарден“, веќе достапни за продажба

 

Расадникот за цвекиња „ Супер гарден„ од Скопје ја стартуваше сезоната за продажба на есенските хризантеми и љубичици.Ги има во сите бои, од жолта до бордо, бела,портокалова. Сопственикот на овие големи платнажи на цвеќе, Игор Кузмановски вели дека сега е времето на хризантемите кои не замрзнуват и на ниски температури. Овде може да си набавите цвеќе на големо или на парче.Може да си порачате на тел.071366039 и вашате градина ќе изгледа уште поубава во есента, што веќе ни е на прагот.