Диџеј Марга Сол на отварањето на летното диско “ Спејс “ во Куманово | Trendseteri
Menu

Диџеј Марга Сол на отварањето на летното диско “ Спејс “ во Куманово

Нашата позната диџејка  Марга Сол ќе пушта музика на отворањето на  третата сезона во летната  дискотека “ Спејс “ во Куманово. Дискотеката се наоѓа кај кумановската бања во месноста Проевце, и таа е единстеванта летна дискотека во овој регион.