Дизајнерот Златко Јовановски ака Џеј Зи најдобар на саемот за венчавки | Trendseteri
Menu

Дизајнерот Златко Јовановски ака Џеј Зи најдобар на саемот за венчавки

Златко Јовановски  еден од фаворитете на саемот на венчаници во Скопје

Младиот  дизајнер Златко Јовановски ака Џеј Зи и оваа година беше еден од фаворитете на саемот на венчаници во Скопје. Венчалниот фустан на Џеј Зи предизвика воодушевување кај присутните.Тој со неговиот контроверзен имиџ, иако многу млад, се обидува да направи  тенка но јака нишка на висока мода во патријахалната Македонија.