Девојките ред се редат за ова момче да ги претресе | Trendseteri
Menu

Девојките ред се редат за ова момче да ги претресе

Најзгодниот чувар на редот

 

Мартин Трајановски-Чаки е дефинитивно најзгодниот чувар на редот и  главна фаца на скопскиот ноќен живот. Ако посетите некое од скопските диска, не може а да не го забележите. Девојките едвај чекаат токму тој да ги претресе, а некои од нив дури и намерно креваат галама колку тој да ги забележи. Мартин има 26 години и работи како обезбедување на повеќе ноќни локали во Скопје.