Галерија- Lexington Band го раздрмаа “Дежаву“ | Trendseteri
Menu

Галерија- Lexington Band го раздрмаа “Дежаву“

 

Lexington Band на AfterWork

 

Популарната црногорска група Lexington Band направија одлична свирка на минатиот автерворк во “Дежаву“. Локалот беше прополн до последно место,а за микрофонот се фати и Јоце Панов. На журката и овој пат беа многу гратски фаци, меѓу кои и фолкерките Сани, Ирена Вељоска, актерката Весна Бејби и многу други. Оваа недела поточно во петок ќе го стува Џенан Лончаревиќ.Резарвациите веќе се во тек.