Milica Todorovic - DejaVu | Trendseteri
Menu

Галерија – Милица Тодоровиќ направи револуција во „DejaVu“

Милица Тодоровиќ со извонреден настап

 

Српската музичка ѕвезда Милица Тодоровиќ направи вистинска револуција во „Дежаву“. На автерворк забавата убавата Милица, полна со енергија на сцената, им покажа на скопјани како е да се биде срспска ѕвезда. Два часа, таа не престана да игра, пеејки нејзини песни и хитови од нејзините колеги. Лета рози на сцената, а забавата траеше до полноќ.

Фото Султан

15007844_376855582645902_1964310881_o15007935_376852772646183_72893777_o15033937_376853202646140_1759078766_o15034130_376855692645891_85868226_o15034150_376853195979474_421218219_o15034154_376855472645913_1747095097_o15034203_376852985979495_425254686_o15034203_376855769312550_1080590047_o15034290_376853359312791_367836778_o-115034231_376855905979203_106916526_o15044619_376853342646126_382546898_o-115044657_376852792646181_1937191861_o15053360_376853002646160_639952192_o15053291_376855812645879_1387618561_o15052094_376852749312852_717353132_o15060486_376853362646124_1356452704_o15060289_376852925979501_144076588_o15065042_376852669312860_459567842_o15064144_376855612645899_353477161_o15033541_376853142646146_1462631299_n15050248_376855722645888_334057839_n