Галерија-Куку леле направија журка за паматење. | Trendseteri
Menu

Галерија-Куку леле направија журка за паматење.

Нашиот познат бенд „Куку леле“ во придружба на 16 музичари  направија вистински хаос на автерворк забавата во „DejaVu“. Панки и Роберт на сцената изгледаа како музичарите од светски ранг. Се редеа  нивните познати хитови, а  публиката  во хор  ги пееше рефрените од  „Кучка неверна“, „Не плачи, не жали“, „На сон ми доаѓаш“, „Постела рози“ и други. Секоја  нивна песна беше модерно преработена. Саксофон, труби, тапани беа дел од инструментите на сцената која специјално за нив, беше проширена,за да може да ги собере 16-те музичари. Секоја чест, коментираа од публиката.Панки и Роберт уште еднаш покажаа дека се најдоброто дуо и вистински направија журка за паметење.

14881210_369760516688742_845406193_o14923852_373494292982031_720954892_o14936935_373495809648546_1352731443_n14954346_373481709649956_710437453_o14954367_373481149650012_241987656_o14958936_373481262983334_213472965_o14958937_373481449649982_2113187230_o14964078_373481312983329_1552436730_o-114964275_373481682983292_1585244412_o14971458_373481306316663_1966401564_o14975868_373494372982023_775590382_o-114976083_373495239648603_1308378251_o14970946_373480876316706_218216588_o14970939_373481222983338_1228050497_o14964150_373481359649991_1132688092_o14970995_373494136315380_1801353943_o14959028_373481569649970_1577783781_o14964093_373494169648710_1153171623_o14975776_373480959650031_461305686_o15007599_373495766315217_731620699_o