Галерија-Еве како беше на Џенан Лончаревиќ во “Дежаву“ | Trendseteri
Menu

Галерија-Еве како беше на Џенан Лончаревиќ во “Дежаву“

Убави девојки, распеани скопјани и многу песни за душа.Еве каква  беше атмосферата на легендарниот Џенан. Уживајте во галеријата. Фото Бобан Матевски

dsc_3241-2dsc_3257-2dsc_3284-2dsc_3296-2img_5917-2img_5908-2img_5944-2img_5975-2img_5908-2img_5851-2img_5952-2img_5963-2