Jelena Tomasevic na Afterwork vo DejaVu | Trendseteri
Menu

Галерија- AfterWork со Јелена Томашевиќ во DejaVu

Јелена Томашевиќ задоволна од публиката во DejaVu

 

Како што изјави Јелена на прашањето од страна на Зоран Василевски „Фаци“ како и се допадна во DejaVu, таа изјави дека била презадоволна од публиката и од организацијата на AfterWork забавата.

Погледнете ја галеријата
Foto: Сафет Амет

 

aa1aa2dsc_3619dsc_3623wey_4133wey_4174 dsc_3594wey_4122wey_4160aa5wey_4151

wey_4218 dsc_3591