Влошките од „ТианДе“ | Trendseteri
Menu

Влошките од „ТианДе“, најбарани во светот, сега достапни и кај нас

 Влошка Energy Life

 

TianDe има извонреден нов производ за третман и подмладување на женското тело – ВЛОШКА – “Енергија на животот”. Влошката и нејзината  фито-облога  се  вклучени во “Програма за здравјето на жените”.

Таа е револуција на пазарот на производи за третман на женското тело и негово подмладување. Благодарение на илјадагодишната историја на ориенталната медицина кинеските исцелители имаат акумулирано огромно искуство – како и иновации во областа на фармацевтските научници кои имаат инвестирано во овој нов производ за понежната половина од човештвото. Третман, во согласност со кинеската медицина кој треба да биде природен. Тоа е причината зошто делува корисно како профилактика и превенција за гинеколошките заболувања на женските и машките полови органи.Влошката “Енергија на животот” вклучува комплекс од 38 билки.

 

Структурата вклучува:

 

Кинеска Ангелика – одличен асистент во третман на гинеколошки заболувања, менопаузата и дис-хормонално нарушување.

Таа има антибактериски аналгетик и шафран кој е познат во традиционалната кинеска медицина од 1061 година како ефикасно средство односно профилактика против воспаление на мускулниот слој на матката.

 Коприва, дива камилица и смирна смола, која го забрзува заздравувањето на слузницата.

Калиум стипса – кои имаат антибактериски и анти-инфламаторен ефект.

Екстракт од пеперминт кој е од клучно значење за третман на исип, чиреви и вагинитис корени.Има корисни ефекти за репродуктивниот и нервниот систем.

Божур корен – екстракт за жени кој се бори со воспалителни болести и циклусните неправилности.

Куркума екстракти – сигурен помошник на имунолошкиот систем за справување со стресот. Со антиоксидантни својства, кој се користи во третманот на генитален херпес. Екстрактот од куркума  е познат по својот тоник и ресторативни својства кои се препорачува да се применуваат за трихомонални заболувања, воспаление, вагинитис и импотенција.

Екстракт Алое Вера кој има својство за спречување на габични, вирусни и бактериски инфекции, го олеснува отокот, чешање, иритација и воспаление, како и омекнување на кожата.

Нане – кој ја подобрува циркулацијата на крвта и има ладење и аналгетско дејство, антимикробен агенс со антибактериски ефекти.

Античкиот рецепт со уникатен состав и неговите состојки се чуваат во строга доверливост.

“Енергија на животот” е многу едноставна влошка.

Медицинските  и превентивни фито-облоги се добро докажани дека помагаат при решавање и на машките болести како што се акутен и хроничен простатитис. Користењето на овие влошки резултира со  брзо намалување на болката, намалување на отокот, ослободено воспаление,исчезнување на згрутчената крв.

Влошката има анти-воспалителни својства, помага да се врати живоста на вагиналната флора и успешно се користи во третманот на болести, како што се дисхормоналните женските гениталии, помага телото да се ослободи од токсините и има антисептично дејство.

Употребата на оваа влошка “енергија на животот” се препорачува за превенција и третман на комплексни болести, како што се бактериска вагиноза, вагинитис, воспаление на слузницата,  циститис, воспаление на мочниот меур и хемороиди.

Покрај тоа, оваа фито-влошка може да го зајакне имунолошкиот систем, прави ублажување на главоболка и вртоглавицата.

 И што е најважно, сето ова е можно без употреба на хемикалии, како резултат на природни животворни сили на растенијата!

Главни  својства на влошката “Енергија на животот”:

Нормализирање на функцијата на карличните органи и перинеумот

Анти-воспалителни и анти-септички дејства

Има антибактериски и антивирусни дејства

Придонесува за нормализирање на локалните ткива на имунолошкиот систем на карлицата и перинеумот

Го подобрува имунитетот

Усогласува циклусни процеси

Изберете ја за себе посакуваната стапка на примена!

Се препорачува употреба во периодот на закрепнување по медицински третман на гинеколошки болести, или во постоперативниот период.

Употреба: 1 фито-влошка на ден. Лековита активност во – 24 часа.

Третманот се прима од 10 до 30 дена, додека не се добие посакуваниот  ефект.

Да не се користи при:

бременост

доење

менструацијата

адолесценцијата

Како да го користите: Прикачете ја леплива површина на долна облека.

Забелешка

Во текот на првите 3-6 часа во контакт со телото  фито-влошката може да предизвика мало печење или обратно, ладење. Тоа се решава на свој рок од 6-12 часа и не се потребни дополнителни интервенции.

Внимание!

Кога ќе се појави акутна инфламација, потребно е да се консултирате со вашиот лекар!

Ако сте преосетливи на компонентите се препорачува да не се користи оваа влошка.

 

TianDe има извонреден нов производ за третман и подмладување на женското тело – ВЛОШКА – “Енергија на животот”. Влошката и нејзината  фито-облога  се  вклучени во “Програма за здравјето на жените”.

Таа е револуција на пазарот на производи за третман на женското тело и негово подмладување. Благодарение на илјадагодишната историја на ориенталната медицина кинеските исцелители имаат акумулирано огромно искуство – како и иновации во областа на фармацевтските научници кои имаат инвестирано во овој нов производ за понежната половина од човештвото. Третман, во согласност со кинеската медицина кој треба да биде природен. Тоа е причината зошто делува корисно како профилактика и превенција за гинеколошките заболувања на женските и машките полови органи.Влошката “Енергија на животот” вклучува комплекс од 38 билки.

 

Структурата вклучува:

 

Кинеска Ангелика – одличен асистент во третман на гинеколошки заболувања, менопаузата и дис-хормонално нарушување.

Таа има антибактериски аналгетик и шафран кој е познат во традиционалната кинеска медицина од 1061 година како ефикасно средство односно профилактика против воспаление на мускулниот слој на матката.

 Коприва, дива камилица и смирна смола, која го забрзува заздравувањето на слузницата.

Калиум стипса – кои имаат антибактериски и анти-инфламаторен ефект.

Екстракт од пеперминт кој е од клучно значење за третман на исип, чиреви и вагинитис корени.Има корисни ефекти за репродуктивниот и нервниот систем.

Божур корен – екстракт за жени кој се бори со воспалителни болести и циклусните неправилности.

Куркума екстракти – сигурен помошник на имунолошкиот систем за справување со стресот. Со антиоксидантни својства, кој се користи во третманот на генитален херпес. Екстрактот од куркума  е познат по својот тоник и ресторативни својства кои се препорачува да се применуваат за трихомонални заболувања, воспаление, вагинитис и импотенција.

Екстракт Алое Вера кој има својство за спречување на габични, вирусни и бактериски инфекции, го олеснува отокот, чешање, иритација и воспаление, како и омекнување на кожата.

Нане – кој ја подобрува циркулацијата на крвта и има ладење и аналгетско дејство, антимикробен агенс со антибактериски ефекти.

Античкиот рецепт со уникатен состав и неговите состојки се чуваат во строга доверливост.

“Енергија на животот” е многу едноставна влошка.

Медицинските  и превентивни фито-облоги се добро докажани дека помагаат при решавање и на машките болести како што се акутен и хроничен простатитис. Користењето на овие влошки резултира со  брзо намалување на болката, намалување на отокот, ослободено воспаление,исчезнување на згрутчената крв.

Влошката има анти-воспалителни својства, помага да се врати живоста на вагиналната флора и успешно се користи во третманот на болести, како што се дисхормоналните женските гениталии, помага телото да се ослободи од токсините и има антисептично дејство.

Употребата на оваа влошка “енергија на животот” се препорачува за превенција и третман на комплексни болести, како што се бактериска вагиноза, вагинитис, воспаление на слузницата,  циститис, воспаление на мочниот меур и хемороиди.

Покрај тоа, оваа фито-влошка може да го зајакне имунолошкиот систем, прави ублажување на главоболка и вртоглавицата.

 И што е најважно, сето ова е можно без употреба на хемикалии, како резултат на природни животворни сили на растенијата!

Главни  својства на влошката “Енергија на животот”:

Нормализирање на функцијата на карличните органи и перинеумот

Анти-воспалителни и анти-септички дејства

Има антибактериски и антивирусни дејства

Придонесува за нормализирање на локалните ткива на имунолошкиот систем на карлицата и перинеумот

Го подобрува имунитетот

Усогласува циклусни процеси

Изберете ја за себе посакуваната стапка на примена!

Се препорачува употреба во периодот на закрепнување по медицински третман на гинеколошки болести, или во постоперативниот период.

Употреба: 1 фито-влошка на ден. Лековита активност во – 24 часа.

Третманот се прима од 10 до 30 дена, додека не се добие посакуваниот  ефект.

Да не се користи при:

бременост

доење

менструацијата

адолесценцијата

Како да го користите: Прикачете ја леплива површина на долна облека.

Забелешка

Во текот на првите 3-6 часа во контакт со телото  фито-влошката може да предизвика мало печење или обратно, ладење. Тоа се решава на свој рок од 6-12 часа и не се потребни дополнителни интервенции.

Внимание!

Кога ќе се појави акутна инфламација, потребно е да се консултирате со вашиот лекар!

Ако сте преосетливи на компонентите се препорачува да не се користи оваа влошка.