Вечерва бал на различности во домот на АРМ | Trendseteri
Menu

Вечерва бал на различности во домот на АРМ

 

Ребека трет пат по ред со бал на различности

 

Поп-пејачката  Ребека со нејзиното здружение „Дајте ни крилја“ го организира третиот по ред Бал на различности во домот на АРМ. Балот ќе почне во 19 часот, а ќе има и модна ревија со лица со посебни потреби. ребека е голем борец за правата на хендикепираните и со нејзиното здружение многу придонесе да се разбуди свеста кај народот току за лицата со хендикеп.