Бугарите заинтересирани за Кликовац | Trendseteri
Menu

Бугарите заинтересирани за Кликовац

Спасоје Кликовац  е нашето момче македонче кое деновиве престојува во Софија, Бугарија каде ќе се натпреварува за титулата “ Супер модел јуниверс“  во конкуренција од  25 земји од целиот свет.Интересно е тоа што неколку модни куќи од Бугарија  веќе се  заинтересирани  да потпишат договор со Кликовац за соработка. Бугарските медиуми наголемо пишуваат за момчето од Скопје, дека е фавориот на изборот и дека му нема конкуренција. Финалето  е закажано за петок, пишува порталот Либертас.

dsc_3530aresized