Ако Карлеуша го има ѕидот на модата, Лидија Саманта ги има домашните скали | Trendseteri
Menu

Ако Карлеуша го има ѕидот на модата, Лидија Саманта ги има домашните скали

Српскат дива Јелена Карлеуша често објавува модни едиторијали сликана на нејзиниот  фамозен бел ѕид пред нејизната куќа на Дедиње,Белград. Но нашата фолк пејачка Лидија Саманта си ги има домашните скали од нејзината зграда на Водно. Разликата не  е само во ѕидот и скалите, туку и во имиџот на двете пејачки. Нашата Лидија Милошевиќ -Саманта е по храбра во изборот на гардеробата.ЈК може само да и се восхитува.