трендсетери | | Trendseteri
Menu

Tag: трендсетери

Илариа Кирилов во летно…

3760
Кумановката Илариа Кирилов со необична фотосесија   Сопственичката на модната куќа „Inventa“, најубавата Кумановка Илариа Кирилов, овај пат со…

Трендсетери меѓу нас

11345
Не треба да си позната личност за да бидеш трендсетер. Ова се извадоци од нашите трендсетери ширум Македонија. Убави…