Оливер Драгојевич | | Trendseteri
Menu

Tag: Оливер Драгојевич

Нè напушти Оливер Драгојевич

1812
„Гласот на Јадранот“ нè напушти засекогаш   Оливер Драгојевич на 29. јули ја изгуби битката во борбата против заболувањето…