Ана Марија Таневска | Trendseteri
Menu

Ана Марија Таневска

Трендсетери меѓу нас – Ана Марија Таневска


Не треба да си славна и позната личност за да бидеш трендсетер.

Ви ги претставуваме трендсетерите ширум Македонија.

Овој пат ви ја претставуваме Ана Марија Таневска. Згодната скопјанка која е љубител на брзи моторцикли нема да ве остави равнодушни.

Убави и урбани ликови – #trendseteri меѓу нас!

Уверете се сами: