12 бои на коса кои ќе доминираат во пролет/лето 2019 | Trendseteri
Menu

12 бои на коса кои ќе доминираат во пролет/лето 2019

Какви нијанси ќе бидат хит во пролет/лето 2019?


Бронзена коса, нијансирана чоколадно кафена или пак црна? Кој е вашиот избор годинава?

Иако 2019-та одамна започна, новите трендови на боја за коса не сопираат.

Време е и вие малку да го размрдате својот изглед.

Светските стилисти ги поставија трендовите за коса: